Toont alle 7 resultaten

Adults only vakantie Tenerife  – Adults only Tenerife

Op zoek naar een Adults only vakantie naar Tenerife? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben voor u prachtige Only Adult hotels geselecteerd. Aan luxe geen gebrek! Geniet samen met uw partner en/of vrienden van een heerlijke cocktail op één van de heerlijke stranden van Tenerife.

Canarische Eilanden

Tigotan Lovers and Friends

622,00

Canarische Eilanden

IBEROSTAR Sabila

595,00

Canarische Eilanden

HOVIMA Costa Adeje

724,00

Canarische Eilanden

IBEROSTAR Grand El Mirador

946,00

Canarische Eilanden

Coral Suites

336,00

Canarische Eilanden

Colon Guanahani

652,00

Canarische Eilanden

IBEROSTAR Grand Salome

1.544,00

Adults only vakantie

Vakantie met het hele gezin is vaak het hoogtepunt van het jaar, maar soms wilt u gewoon eens zonder kinderen op vakantie, even lekker samen. Kies dan voor een adults only vakantie. Dit zijn vakanties in hotels waar de minimum leeftijd van de gasten meestal op 16 jaar ligt, soms zelfs nog hoger.

Een adults only vakantie is ook ontzettend populair onder stellen die (nog) geen kinderen hebben en die behoefte hebben aan rust. Bij ons vindt u een ruim aanbod adults only hotels naar populaire bestemmingen als Turkije, Spanje, Egypte en Griekenland.

Zoals vakantie bedoeld is

Tegenwoordig werken in een gezin vaak beide ouders. In combinatie met een gezin kan dat veel stress geven. Wilt u er echt even tussenuit? Kies dan voor een heerlijke adults only vakantie, samen even heerlijk bijkomen. Ons aanbod Adults only vakanties biedt uitstekende hotels op heerlijke vakantiebestemmingen waar u in alle rust kunt genieten van een welverdiende vakantie. 

Voordelen Adults only

De tijd voor een onverwacht weekendje weg lijkt lang geleden, laat staan een romantische vakantie met z’n tweeën. Dat kan tot spanningen in de relatie leiden en daar hebben dan ook de kinderen last van. Voorkom deze stress en boek eens een vakantie zonder kinderen. Geniet van de tijd samen, diners bij kaarslicht en lange wandelingen in de natuur. Tijd voor goede gesprekken of gewoon heerlijk ontspannen samenzijn. U komt als herboren terug en kunt er daarna weer volop tegenaan.

Spanje, Griekenland of Turkije?

Bij het boeken ziet u direct wat de minimum leeftijd van de gasten is. Dit verschilt per hotel. Soms mogen er wel kinderen logeren, maar vanaf een minimumleeftijd van bijvoorbeeld 12 jaar. Maar vaak ligt de leeftijdsgrens op 16, 18 of zelfs 21 jaar.

Hoe dan ook kunt u genieten van een heerlijke adults only vakantie in een heerlijk hotel op een populaire vakantiebestemming. Boek uw verblijf direct via Only Adults Vakanties.nl en laat u heerlijk verwennen in één van onze Adults only hotels.