Resultaat 1–12 van de 27 resultaten wordt getoond

Adults only vakantie Canarische Eilanden – Adults only Canarische Eilanden

Benieuwd naar het weer op de Canarische eilanden? Nou, ik kan u zeggen dat het het gehele jaar genieten is! Met bijna elke dag zon en een heerlijke gemiddelde temperatuur van rond de 21 graden zijn de Canarische eilanden een fantastische bestemming voor uw vakantie.

Canarische Eilanden

SENTIDO H10 White Suites

568,00

Canarische Eilanden

COOEE Los Calderones

802,00

Canarische Eilanden

SBH Crystal Beach

553,00

Canarische Eilanden

Tigotan Lovers and Friends

507,00

Canarische Eilanden

Nogal

454,00

Canarische Eilanden

SENTIDO Gran Canaria Princess

629,00

Canarische Eilanden

IBEROSTAR Fuerteventura Palace

803,00

Canarische Eilanden

Atlantis Fuerteventura Resort

1.113,00

Canarische Eilanden

Secrets Lanzarote Resort en Spa

810,00

Canarische Eilanden

Gold by Marina

630,00

Canarische Eilanden

IBEROSTAR Sabila

595,00

Canarische Eilanden

H10 Ocean Dunas

651,00

Adults only vakantie

Vakantie met het hele gezin is vaak het hoogtepunt van het jaar, maar soms wilt u gewoon eens zonder kinderen op vakantie, even lekker samen. Kies dan voor een adults only vakantie. Dit zijn vakanties in hotels waar de minimum leeftijd van de gasten meestal op 16 jaar ligt, soms zelfs nog hoger.

Een adults only vakantie is ook ontzettend populair onder stellen die (nog) geen kinderen hebben en die behoefte hebben aan rust. Bij ons vindt u een ruim aanbod adults only hotels naar populaire bestemmingen als Turkije, Spanje, Egypte en Griekenland.

Zoals vakantie bedoeld is

Tegenwoordig werken in een gezin vaak beide ouders. In combinatie met een gezin kan dat veel stress geven. Wilt u er echt even tussenuit? Kies dan voor een heerlijke adults only vakantie, samen even heerlijk bijkomen. Ons aanbod Adults only vakanties biedt uitstekende hotels op heerlijke vakantiebestemmingen waar u in alle rust kunt genieten van een welverdiende vakantie. 

Voordelen Adults only

De tijd voor een onverwacht weekendje weg lijkt lang geleden, laat staan een romantische vakantie met z’n tweeën. Dat kan tot spanningen in de relatie leiden en daar hebben dan ook de kinderen last van. Voorkom deze stress en boek eens een vakantie zonder kinderen. Geniet van de tijd samen, diners bij kaarslicht en lange wandelingen in de natuur. Tijd voor goede gesprekken of gewoon heerlijk ontspannen samenzijn. U komt als herboren terug en kunt er daarna weer volop tegenaan.

Spanje, Griekenland of Turkije?

Bij het boeken ziet u direct wat de minimum leeftijd van de gasten is. Dit verschilt per hotel. Soms mogen er wel kinderen logeren, maar vanaf een minimumleeftijd van bijvoorbeeld 12 jaar. Maar vaak ligt de leeftijdsgrens op 16, 18 of zelfs 21 jaar.

Hoe dan ook kunt u genieten van een heerlijke adults only vakantie in een heerlijk hotel op een populaire vakantiebestemming. Boek uw verblijf direct via Only Adults Vakanties.nl en laat u heerlijk verwennen in één van onze Adults only hotels.